fbpx

PRESSE

OM ANE HØGSBERG

 

Ane Høgsberg er et forfriskende pust på den danske stand-up-scene - både som en af de få kvinder i branchen men mest af alt på grund af sin gode energi og levende mimik. Med selvironisk distance udleverer hun livet som kvinde af i dag, så både mænd og kvinder bryder sammen af grin.

Ane Høgsberg er gennemført sjov og har papir på det! Hun fik nemlig tildelt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2016.

Ane Høgsberg er i foråret 2017 aktuel med sit første one-woman show "Dårlig Feminist" - derudover laver hun podcasten; Voksenvenner sammen med komiker Jonatan Spang.

FOTO: BIX

OM: DÅRLIG FEMINIST

Mit første one-woman-show

Ane Høgsberg er feminist. I hvert fald i ordets oprindelige forstand. Men det kan være meget svært at gøre det hele rigtigt. At huske alle reglerne og ikke at træde forkert. Man kan meget hurtigt blive en dårlig feminist – men det er måske alligevel bedre end slet ikke at være feminist?

 

Showet, Dårlig Feminist, handler om at finde ud af sig selv, ved at finde ind i sig selv. Mere konkret handler det om, erkendelsen af at være en dårlig feminist og finde roen i det. Om ikke at lade sine holdninger diktere af andre og om hvordan nogle mennesker ikke kan tage patent på et ord eller en definition. Det handler om, at der er plads til være dårlig til noget og at det er helt okay.

PLAKAT, DÅRLIG FEMINIST 2017. FOTO: MEW