fbpx

PRESSE

OM ANE HØGSBERG

Ane Høgsberg er en grænsesøgende og kompromisløs komiker, som holder af at tale om de mørke sider i mennesket og det der optager os. Materialet er leveret med en jysk charme, der gør det svært ikke at overgive sig til grinet.

Hun har optrådt siden 2008 og har arbejdet på succeser som Nørgaards Netfix, podcasten Voksenvenner og været vært ved DM i stand-up 2017.

Ane Høgsberg vandt desuden talentprisen 2016 ved ZULU Comedy galla. Ane Høgsberg lavede i 2016 sit første soloshow Dårlig Feminist. Et show, der spillede for udsolgte sale og efterfølgende blev sendt på TV2 ZULU. Til foråret 2019 laver hun sit nye soloshow Døden Har En Årsag.

FOTO: BIX

OM: DÅRLIG FEMINIST

Mit første one-woman-show

Ane Høgsberg er feminist. I hvert fald i ordets oprindelige forstand. Men det kan være meget svært at gøre det hele rigtigt. At huske alle reglerne og ikke at træde forkert. Man kan meget hurtigt blive en dårlig feminist – men det er måske alligevel bedre end slet ikke at være feminist?

Showet, Dårlig Feminist, handler om at finde ud af sig selv, ved at finde ind i sig selv. Mere konkret handler det om, erkendelsen af at være en dårlig feminist og finde roen i det. Om ikke at lade sine holdninger diktere af andre og om hvordan nogle mennesker ikke kan tage patent på et ord eller en definition. Det handler om, at der er plads til være dårlig til noget og at det er helt okay.

PLAKAT, DÅRLIG FEMINIST 2017. FOTO: MEW